Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Hoe kun je technieken uit de design sprint toepassen op je organisatie?

Organisaties worden van oudsher opgebouwd om te presteren, voor routinematig werk is dat decennialang een top model. Controles werden ingebouwd voor hogere kwaliteit, processen voor standaardisatie, stafafdelingen om efficiënter te werken. Maar dat alles zorgt juist voor belemmering van de creativiteit en autonomie van kenniswerkers en creatievelingen.

Edwin van der Geest is afgelopen 2 jaar als Managing Director verantwoordelijk geweest voor de Rotterdamse vestiging van Incentro. In die rol heeft hij de vestiging begeleid naar een volledig zelfsturende organisatie. Edwin heeft in zijn missie een bedrijf gestart om organisaties te helpen potentiële energie te ontlokken. Hij vertelt hoe Organisatie Design helpt een nieuwe blik op je organisatie te zetten en deze opnieuw in te richten, om meer waarde uit mensen, teams en organisaties te halen. Edwin vertelt ook over zijn ervaring bij Incentro en de besluitvorming technieken die zij gebruiken.

Naast een lightning talk van Edwin van der Geest over Organisatie Design gaan we ook hands-on aan de slag met Lightning decision jam.

Programma
17:00 inloop, pizza en bier
17:30 presentatie van Edwin van der Geest over Organisatie Design
18:00 lightning decision jam oefenen in teams
19:00 borrel