Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Samen fit, samen sterk

Succesvolle teams bestaan uit een diverse groep mensen die zich vertrouwd voelen bij elkaar, een duidelijk gezamenlijke doel (of purpose) hebben en de rolverdeling is kraakhelder. Dat maakt het team leuk, flexibel en daadkrachtig. Het beste team wint, TeamFit ontwikkelt de beste teams.

TeamFit is een initiatief dat teamperformance en autonomie bereikt door de succesvolle inzet van CrossFit foundations. Waarbij het gaat om o.a. flexibiliteit, snelheid, en (daad)kracht. Belangrijke pijlers in crossfit, maar vooral ook in teams. Kameraadschap om met elkaar dat extra stapje te zetten, doelen behalen die onbereikbaar leken.

Teamwork is power

Met TeamFit werk je aan de ‘Fitness van je team’, letterlijk en figuurlijk. Definieer jullie purpose, doorleef hem en bepaal de waarden die jullie aanhangen. Bepaal in het multidisciplinaire (T-Shape) team de rollen en zorg voor een vertrouwelijke sfeer in het team. Maar ook, welke context (voorwaarden/kaders) moeten er geschept worden waarbinnen het team succesvol kan zijn. Met TeamFit wordt jouw team onoverwinnelijk.

  • Empowerment – Leer waarom en hoe empowerment teams succesvoller maakt en leuker om in te werken

  • Crossfit – De foundations van het bewezen succes van CrossFit zijn de ingrediënten voor een fit team

  • Teamwork – Ervaar de kracht en potentie van jouw team

Meld je aan voor Teamfit en beleef het succes voor jou

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.