Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ervaar in 1 dag hoe zelfsturing werkt

Gelukkige medewerkers is de missie, zelfsturing is het middel. Zelfsturende werknemers zijn meer betrokken met de organisatie, pakken meer verantwoordelijkheid en zijn meer bevlogen. Belangrijke elementen die bijdragen in het geluk van je collega’s.

In 2015 keek Incentro Rotterdam aan tegen een aantal uitdagingen. De markt veranderde snel: de klantvraag wijzigt continue en de strijd om goede developers steeg. Daarbij is Incentro altijd op zoek naar manieren om hun collega’s nog gelukkiger te maken. De route naar zelfsturing is daar gestart en de afgelopen jaren hebben ze veel meegemaakt. Sinds 2017 bestaat Incentro Rotterdam uit alleen maar zelfsturende cellen zonder een management team. En is het geluk onder de medewerkers hoger dan ooit.

Letterlijk zelfsturing proeven en ervaren

In 6 uur delen we alles wat we ervaren hebben over de route naar een zelfsturende organisatie. We nemen je mee in de onderbouwing van de theorie. De best practices en ook de valkuilen. Er is alle ruimte voor discussie. En je ervaart in een workshop hoe het is om zelfsturend te zijn. Waar je aan moet denken bij de start, waar je tegenaan kunt lopen in de groei en hoe je de werkzaamheden zou kunnen verdelen. Je proeft dus letterlijk hoe het is om zelfsturend te zijn.

  • Zelfsturing theorie met ondersteuning van de wereldwijd toonaangevende voorbeelden

  • Praktijkcase van de route naar zelfsturing bij Incentro Rotterdam

  • Het event is opgebouwd om zelfsturing optimaal te ervaren in een veilige omgeving.

Beperkt aantal plaatsen

Om optimaal te ervaren hoe zelfsturing werkt voor jou en jouw team is het belangrijk dit in een groep te doen van beperkte grootte. Daarom heeft deze sessie een maximum van 8 plaatsen. Meld je dus snel aan!

Liever incompany ervaren?

Natuurlijk geven we deze proeverij ook graag in company. Neem contact op, om op maat een proeverij binnen jouw organisatie te realiseren.

 

Meld je aan voor de zelfsturing proeverij en beleef het succes voor jou

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.