Over Edition

Home/Over Edition
Over Edition2018-10-17T08:30:01+00:00
Edition logo

Unleashing potential energy

Over Edition: We staan te popelen om mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten.

Zeven jaar met veel enthousiasme gewerkt bij Incentro. Veel geleerd over zichzelf en teamperformance. Mee gebouwd aan  het ultramodern werkgeverschap, een belangrijk aandeel gehad in de transformatie naar een zelfsturende organisatie van de Rotterdamse vestiging. En altijd de cultuur uitgedragen als een ware incentronaut.

Edwin stapt uit het bedrijf (nest) wat hem groot gemaakt heeft, om een organisatie op te richten die iedereen in zijn kracht zet. Vanuit zijn persoonlijke energie en enthousiasme aan de ene kant en luisterend oor en coachende vaardigheden aan de anderen kant. Daarom Edition – Unleashing organisations potential energy. Jouw organisatie kan wat energie gebruiken, een klein vonkje of een hele transformatie.

Bekijk diensten

WORLD CLASS SERVICES

Edition is toegewijd om de hoogste kwaliteit diensten te leveren, vanuit de ruime ervaring en brede kennis. Maar vooral vanuit de kracht van persoonlijke energie.

  • Internationale focus – cases, inspiratie en kennis over de hele wereld

  • Energie gegarandeerd – we leven om de wereld van meer energie te voorzien

  • Prototyping – Veel kennis en ervaring opgebouwd. Door te experimenteren

OUR VALUES

Unleash potential energy!

De potentiele energie van mensen, teams en organisaties ontlokken.

Met een visie en doel in het hoofd prototypen, dat is onze belofte. Zo heeft Edwin samen met Incentro de Rotterdamse vestiging getransformeerd naar een zelfsturende organisatie. Zo beloven wij ook jouw organisatie te helpen. We beloven dus dat we protypend te werk gaan, fouten maken en daarvan leren. Samen met jou. Successen boeken en daarop verder bouwen.

  • Energie
  • Transparantie
  • Stay Foolish
Edition coert

Edwin, liefkozend Edward genoemd, is een energiebom. Een man die energie ademt, snuift en leeft. En weet je wat ook mooi is? Hij weet dit heel goed te kanaliseren naar zijn publiek. Door middel van inspirerende speeches, motiverende een-op-een gesprekken of door diepgaande coachingstrajecten. Hij noemt zichzelf altijd de next leader en ik denk dat hij een punt heeft. Hij geeft leiding op zo’n coachende en op een bevlogen manier, dat je niet wordt gedirigeerd, maar je eigen pad samen uit timmert en op door deze stijl het maximale uit jezelf weet te halen.

Daarnaast is Edwin een man van extremen, hij rent de rondjes om de Matterhorn terwijl hij zijn vrouw ten huwelijk vraagt en crossfit 4 avonden per week terwijl hij de top tien management boeken aan elkaar rijgt. Rende Incentro op dezelfde snelheid door waar hij binnen 4 jaar van consultant naar directeur door stoomde.

Edwin is een man met een open mind en een enorme drive. Energie is zijn middle name. Heb je behoefte aan energie in je bedrijf of gewoon een vriendelijke begripvolle hand op de schouder, hij is je man.

COERT PRINS, CEO, Incentro Africa

Inspired By Partners

We werken samen met de beste partners.

De kracht van Edition is de energie. In samenwerking met partners is dat ook de belangrijkste eis, daarnaast moet de partner ook aanvullende kwaliteiten bieden. Edition werkt nauw samen met haar partners tijdens projecten, events, content creatie en trainingen. Het past niet alleen bij elkaar, maar het versterkt elkaar.

LATEST NEWS

Join hundreds of enthusiasts in the Edition community today.

Volg de inspiratie, curatie en content van Edition.

Ga naar de bovenkant